- Autor: luciepiskackova
- Doba přípravy (min.): 7
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 38 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 38 |
Vejce celá průměr | 28 |
Jablka | 50 |
Energetická hodnota celkem: 933 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vločky rozmixujeme s mlékem a vejci. Přimícháme nasekané jablka. Pánev lehce potřeme olejem a smažíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.